Vakantiepakket en kinderprogramma Pesach

19 februari 2024

Verdiep je met kinderen in Pesach

Het is (bijna) voorjaarsvakantie. Met het vakantiepakket van Kind en Evangelie geef je je kind een zinvolle invulling van vakantietijd. Je kind leert door dit pakket en het bijbehorende online kinderprogramma meer over Pesach.

Hoewel we de Joodse feesten niet meer vieren, liggen er veel diepe lessen in. Laat kinderen ontdekken welke betekenis de feesten hebben voor het Joodse volk en voor ons door middel van het vakantiepakket ‘Pesach’ en het bijbehorende kinderprogramma.

Tijdens het kinderprogramma horen, zien en beleven kinderen hoe een sedermaaltijd verloopt, kunnen ze luisteren naar een verhaal over de uittocht uit Egypte én is er muziek en een bingospel. Mark Brandwijk heeft een nieuw lied geschreven. Het lied heet ‘Vier het feest met mij’.

In het vakantiepakket zit een mooie placemat over de sedermaaltijd met opdrachten, een bingokaart, vier kaarten met leuke en leerzame opdrachten, en meer! Kinderen met een vakantiepakket worden met een bingospel gestimuleerd om de hele uitzending goed op te letten. Door een foto van hun afgekruiste bingokaart op te sturen, kunnen ze een leuke prijs winnen.

Word abonnee
Word abonnee en steun het werk van Kind en Evangelie. Je betaalt €19,95.  Op het moment dat je abonnee wordt, krijg je het volgende gratis thuisgestuurd:

  • het vakantiepakket ‘Loofhuttenfeest’;
  • alle producten die dit jaar ontwikkeld zijn rond de christelijke feestdagen en bid- en dankdag.

Als je abonnee bent ontvang je jaarlijks:

  • 5 keer per jaar verdiepende Kind en Evangelieproducten rondom de christelijke feestdagen en bid- en dankdag.
  • 25 procent exclusieve abonneekorting op elk vakantiepakket en Kind en Evangelie. Met behulp van opdrachten, weetjes en puzzels kunnen kinderen zich verdiepen in een thema uit de Bijbel.
  • 5 keer een online kinderprogramma. Deze sluit aan op het thema van het vakantiepakket.

Ook is er een speciaal aanbod voor zondagsscholen.

Wat is Kind en Evangelie?
Kind en Evangelie is onderdeel van het Interkerkelijk Kenniscentrum (IKC) en heeft een lange geschiedenis. Na 75 jaar een magazine voor kinderen te zijn geweest, komt Kind en Evangelie nu in een nieuw jasje met vakantiepakketten, verdiepend materiaal rondom de heilsfeiten en online kinderprogramma’s.

Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met het materiaal van Kind en Evangelie.

Terug naar de lijst