Heilsfeiten

Kerst - Pasen - Pinksteren

Kerst - Pasen - Pinksteren Heilsfeiten

Voor Kerst, Pasen en Pinksteren hebben we verschillende programma's en materialen verzameld die u kunt gebruiken tijdens de voorbereiding van bijvoorbeeld een viering met de kinderen. De in deze programma's opgenomen liederen komen uit verschillende bundels en CD's. Wij kunnen u echter niet per programma meedelen welke bundels dit zijn. In verschillende programma's wordt zowel gebruik gemaakt van de Statenvertaling als de Herziene Statenvertaling. U dient dit dus eventueel plaatselijk aan te passen.

Heeft u een programma of verhaal dat gedeeld mag worden? Wij ontvangen het graag!

Kerst

Programma's
Op deze pagina vindt u een aantal basisprogramma's die u kunt gebruiken voor uw kerstfeestviering. Indien gewenst kunt u de programma's plaatselijk aanpassen door bijvoorbeeld de namen van de kinderen erbij te plaatsen die de declamatie of schriftlezing verzorgen.

Kerstverhalen
Op deze pagina kunt u kerstverhalen vinden die te gebruiken zijn tijdens bijvoorbeeld een kerstviering.

Overig materiaal
Op deze pagina kunt u allerlei soorten verwerkingen rondom Kerst vinden.

Pasen

Programma's
Op deze pagina vindt u een aantal basisprogramma's die u kunt gebruiken voor uw paasfeestviering. Indien gewenst kunt u de programma's plaatselijk aanpassen door bijvoorbeeld de namen van de kinderen erbij te plaatsen die de declamatie of schriftlezing verzorgen.

Paasverhalen
Op deze pagina kunt u paasverhalen vinden die te gebruiken zijn tijdens bijvoorbeeld een paasviering.

Overig materiaal
Op deze pagina kunt u allerlei soorten verwerkingen rondom Pasen vinden.

Pinksteren

Programma's
Op deze pagina vindt u een aantal basisprogramma's die u kunt gebruiken voor uw pinksterviering. Indien gewenst kunt u de programma's plaatselijk aanpassen door bijvoorbeeld de namen van de kinderen erbij te plaatsen die de declamatie of schriftlezing verzorgen.

Zendingsverhalen
Op deze pagina kunt u zendingsverhalen vinden die te gebruiken zijn tijdens een pinksterviering.

Overig materiaal
Op deze pagina kunt u allerlei soorten verwerkingen rondom Pinksteren vinden.