Kant-en-klaar kerstprogramma voor zondagsscholen

15 augustus 2023

Kant-en-klaar kerstprogramma voor zondagsscholen

Zoek jij ook elk jaar weer naar passende Bijbelteksten, aansprekende gedichten, betrouwbare Bijbelvertellingen, een spannend vrij verhaal, een leuke kleurplaat en geschikte liederen voor het kerstprogramma van de zondagsschool? Zoek dan niet verder. Vanaf nu stelt de BHZ in samenwerking met het LCJ ieder jaar een compleet kerstprogramma beschikbaar.

De lofzang centraal
Het eerste themapakket voor de zondagsschool gaat over de lofzangen van Maria, Zacharias, de engelen, de herders en Simeon. De lofzang van oude tijden af mag nu ook de lofzang van Gods kinderen zijn in hemel en op aarde. Naar die climax ontwikkelt het programma zich.

Doorlopende thematische lijn
Voor de kinderen van de zondagsschool zijn gedichtverzen geschreven die passen bij het thema ‘De lofzang centraal’. Deze speciaal voor dit pakket ontwikkelde gedichten zorgen voor een inhoudelijke lijn in het programma en een verantwoorde Bijbelse inhoud.

Schaalbaar programma
Als zondagsschoolleidinggevende kun je met bouwstenen eenvoudig het programma samenstellen dat het beste past bij jouw zondagsschool. Je kiest voor:

  • een programma voor een kleine-, middel-, of grote zondagsschoolgroep
  • de SV of de HSV
  • een vertelling die aansluit bij de kinderen
  • een psalm of lied dat past bij jouw vereniging

Prijs
Dit hele digitale pakket wordt aangeboden voor €9,95. Daarmee heb je alles binnen handbereik om eenvoudig een kerstprogramma op maat samen te stellen.

Terug naar de lijst