Product voor kinderen

Goede Vrijdag en Pasen

19 maart 2024

Kind en Evangelie Ik zit vast! - Nieuw uitdeelproduct voor kinderen

Laat kinderen de betekenis van Goede Vrijdag ontdekken met het cadeautje ‘Ik zit vast’. Op het kaartje staat een instructie om een knoop te maken. Wanneer je vastzit heb je iemand nodig om je los te maken. Je kind leert dat we vastzitten aan de zonde en dat door het geloof in de Heere Jezus Hij ons wil verlossen, los maken!

Kind en Evangelie maakt vijf keer per jaar een uitdeelproduct voor kinderen rond de christelijke feestdagen en met bid- en dankdag. De producten zijn speciaal ontwikkeld om bijbelse kernwoorden dichtbij het kinderhart te brengen. Als leidinggevende op de zondagsschool of de kinderclub heb je een mooi cadeautje in handen om aan de kinderen te geven.

Het uitdeelproduct ‘Ik zit vast’ bestaat uit een mooie, stevige bewaarkaart met daaraan een sleutelhanger en een koord. Met behulp van de uitleg op de kaart kunnen kinderen een mooi sleutelhangerkoord knopen. Het koord én de kaart helpen kinderen om de betekenis van Goede Vrijdag en het bijbelse kernwoord ‘verlossing’ beter te begrijpen.

Terug naar de lijst