Dieneke Blok

Zondagsschoolwerker

Kinderen brengen tot de Heere Jezus. Een belangrijke taak, omdat die zo levensveranderend kan zijn! Wat is het mooi om te zien dat mensen zich willen inspannen in Gods koninkrijk om kinderen te vertellen over het belangrijkste in het leven: vergeving van zonde door Jezus Christus, een leven uit genade en uitzicht op het eeuwige leven met Hem.

Mijn naam is Dieneke Blok-Kalisvaart. Vanaf oktober 2021 ben ik betrokken als zondagsschoolwerker bij de BHZ. Hiervoor werkte ik als projectleider bij Evangeliestek. Ik ben getrouwd met Jonathan en samen hebben we twee kinderen David (2018) en Rachel (2020). We wonen in Randwijk, een klein dorpje aan de Rijn, in de Betuwe.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Driestar Hogeschool in Gouda (PABO). Ik heb een paar jaar in het (speciaal) basisonderwijs gewerkt en heb daarbij alle groepen een keer gehad. Het werken voor en met kinderen heeft mijn hart.

In het kinderwerk moeten we niet vergeten dat het bovenal Gods werk is. We mogen zaadjes strooien, maar God wil door Zijn Heilige Geest vrucht geven.

Binnen het werk van de BHZ houd ik me voornamelijk bezig met het zondagsschool- en kinderwerkmateriaal, het geven van toerusting en het contact houden met de zondagscholen.

Team