Onkostendeclaratie

Kosten gemaakt? Declareer ze hier!

Via onderstaand formulier zijn gemaakte kosten en kilometers voor commissiewerk of activiteit (sprekers) heel eenvoudig te declareren. Let op: vul de totaalbedragen voor de onkosten en kilometers correct in, ook het totaalbedrag van de declaratie onderaan het formulier. Eventuele bonnetjes bij voorkeur digitaal (via scanner of digitale foto) sturen naar facturen@hervormdezondagsscholen.nl, met daarbij duidelijk vermeld om welke periode (maand+jaar) het gaat.

Liever op papier declareren en per post opsturen? Dat kan nog altijd, het papieren formulier is hieronder te downloaden; stuur het ingevulde formulier (met evt. bonnetjes) op naar 'Financiƫle administratie BHZ, p/a Rivierdijk 643G, 3371 EE, Hardinxveld-Giessendam'.

Wanneer je afziet van een declaratie, neem dan contact op met Marjolein Huisman (via donatie@hervormdezondagsscholen.nl) om een giftverklaring op te vragen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

Algemene gegevens declaratie

LET OP: bij declaratie van uren (geleverde diensten) graag ook BSN en geboortedatum invullen! Vanaf 1 januari 2023 is dit verplicht voor de Belastingdienst. Als je alleen gewone onkosten en/of kilometers declareert, is dit niet nodig.

Declaratie onkosten

Hier zijn telefoonkosten, portokosten en aanschaf van producten t.b.v. commissiewerk te declareren. Let op: vul op elke regel de omschrijving en het bedrag apart in! Vul ook het totaalbedrag in bij 'totaalbedrag onkosten'.

Declaratie kilometers

Hier zijn gemaakte kilometers te declareren. Datum, plaatsnaam en afstand per regel graag in apart veld invullen; aantal kilometers van heen- en terugreis vermelden, afronden op een heel getal. De vergoeding bedraagt 0,30 per kilometer; graag alle afstanden bij elkaar optellen en het bedrag invullen bij 'totaalbedrag kilometers'.

Overige velden

Vrijwilligers