Woorden van DE KONING

In samenwerking met de Banier geven we een boekje uit over het thema ‘Kind en geloof’. De schrijvers zijn dr. M.J. Kater, dr. A.J. Kunz, Nieske Selles-ten Brinke, drs. Laurens Snoek en Steven Middelkoop.

Uitgave boek 'Woorden van de Koning'

omslag-woorden-van-de-koning.jpg

Inhoudsvol opvoeden in gezin, kerk en op school

Tijdens het symposium Kind en geloof is in samenwerking met de Banier opnieuw een waardevol boekje uitgegeven in de serie ‘Kind en geloof’. De schrijvers zijn dr. M.J. Kater, dr. A.J. Kunz, Nieske Selles-ten Brinke, drs. Laurens Snoek en Steven Middelkoop.

Met mooi artikel van collega Bram Kunz over de waarde van de Dordtse leerregels voor kinderen en Laurens Snoek schrijft hoe we vertellen over moeilijke Bijbelverhalen vol van geweld e.d.

Mooi boek om zelf te lezen en als cadeau weg te geven.

De kindertijd is de beste tijd om tot geloof te komen. En in die tijd staan opvoeders en leidinggevenden op de zondagsschool voor de geweldige taak om het Woord van God over te dragen aan hun kinderen. Maar hoe doen we dat? Hoe krijgen Bijbelse woorden als zonde en genade echt betekenis? De auteurs laten aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe we deze woorden uit kunnen leggen, zonder af te doen aan de diepe inhoud ervan. Opdat de woorden van de Koning niet alleen begrepen worden, maar onze kinderen beseffen dat het woorden van waarde zijn. Ouders, ambtsdragers, zondagsschoolleiders, clubleiders en leerkrachten krijgen met dit boek een praktische handreiking voor verdere verwerking en bezinning.
Opnieuw een prachtige uitgave die we graag in de hand van alle leidinggevenden in het zondagsschoolwerk zien. Want wie herkent het niet om deze Bijbelse woorden uit te leggen aan de kinderen die je zijn toevertrouwd. Tip een prachtig geschenk voor alle leidinggevende aan het einde van dit jaar!

 

Onze bond is één van de mede uitgevers van deze mooie uitgave

 

€ 9,95
Terug

Deel deze pagina: