Liefde en leiding,

Liefde en leiding, tienerwerkin de gemeente Steven Middelkoop

Eén avond was hectisch. Er was geen orde, dus geen gezelligheid. We kwamen er niet doorheen. Dit gaf me een machteloos gevoel. Ik wilde bijna de avond eerder eindigen en ze allemaal naar huis sturen… (Peter, leidinggevende tienerwerk)

Ik koester warme herinneringen aan een avond waarop er een open en persoonlijk gesprek plaatsvond over bekering. Ik vind het bijzonder dat tieners vertrouwen hebben in de groep en ook echt met vragen over hun eigen hart lopen. De Heere werkt onder tieners! (Henny, leidinggevende tienerwerk)

Werken met tieners is geen gemakkelijke taak, maar wel een heel mooie. Dit boekje is een handzame gids voor iedereen die leiding geeft aan tieners. Het belicht de belangrijkste aspecten van het werken met tieners binnen de gemeente, zowel inhoudelijk als praktisch. De voorbeelden uit de praktijk, tips en persoonlijke vragen maken dit boekje extra toegankelijk.


Steven Middelkoop (1986) werkte als Jeugdwerkadviseur bij de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO). Hij studeerde aan de pabo van de Driestar Hogeschool, deed ervaring op als leidinggevende van een zondagsschool en werkte als leerkracht in het basisonderwijs.
ISBN 9789033609978

9,95
Terug

Deel deze pagina: