Wij hebben weer heel veel kinderboeken gelezen voor kerstfeest

In onze nieuwsbrief de recencies en uiteraard op deze site

Van alle nieuwe boeken hebben we boekenrecensies voor de verschillende leeftijdsgroepen;

Klik hier voor Onderbouw 4-6,

Middenbouw 7-9 en

Bovenbouw 10-12 en

Bovenbouw 12 jaar en ouder

Klik hier om naar onze themapagina met alle materialen voor kerstfeest te gaan

Op gebied van boeken en Bijbels is er al jarenlang een relatie met Uitgeverij en Boekhandel Den Hertog.
Alle verschillende uitgaven kunnen wij in deze samenwerking leveren.

U kunt het gehele jaar:

• uw bestellingen mailen, naar ons Bondsbureau en vervolgens vindt de logistieke afhandeling plaats via den Hertog. De facturering blijft via hetbondsbureau lopen.
  • Bestellen via www.hertog.nl Geef dan wel bij uw bestelling aan dat de factuur verstuurd dient te worden naar het Bondsbureau, Beatrixstraat 20a in Nijkerk!
  • Bestellen in de winkel van Den Hertog in Houten, Oud-Beijerland en Middelburg. Geef wel aan dat de factuur verzonden dient te worden naar het Bondsbureau.

Door te bestellen bij (via) het Bondsbureau steunt u het landelijke werk van onze bond van Hervormde Zondagsscholen. Leverantie vindt plaats tegen de bekende (gebruikelijke) condities van de Bond van Hervormde Zondagsscholen.

Via deze link kunt u direct bij Den Hertog op hun website bestellen. Kies de juiste leeftijdscatagorie en geef aan dat de factuur naar het bondsbureau in Nijkerk moet worden gestuurd.