Vakantienummer ‘Kind & Evangelie' 2021

Dit nummer gebruiken als presentje voor alle kinderen van de zondagsschool?

Evenals de afgelopen jaren zijn we ook dit jaar bezig om een speciaal vakantienummer van ons blad ‘Kind & Evangelie’ samen te stellen. Dit nummer sluit aan bij het thema van de Vakantiebijbelweken.

In deze bijzonder tijd dat de zondagsschool niet of anders door kan gaan, wellicht een goed idee om alle kinderen aan het einde van dit seizoen dit nummer te geven.
Een mooie herinnering aan het plaatselijke zondagsschoolwerk en hen ondanks alles was anders is toch een goede vakantie toewensen, met de werkjes, puzzels en verhalen uit dit vakantienummer.

In dit extra dikke nummer (24 (!) pagina’s) staat het verhaal van de VBW weken centraal van zowel de HGJB als Evangeliestek
Als redactie stellen we voor dat u ons blad als cadeautje uitreikt na de slotavond van een evangelisatieweek, na een themadienst tijdens een evangelisatieweek, op de camping of na andere (kinder)bijeenkomsten.

Wij denken dat u er veel kinderen een plezier mee doet.

‘Kind & Evangelie’ is al ruim 75 jaar een uitgave van de Bond van Hervormde Zondagsscholen op Gereformeerde Grondslag. Onze doelstelling is kinderen een bijbels verantwoord blad te geven.

Wij verwachten dat er veel vraag zal zijn naar deze aanbieding. Reageer daarom alstublieft tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Uiterlijk tot 31 mei a.s.

Gerelateerde producten:

Terug

Deel deze pagina: