Bij de hand

Leidinggeven als een gids

24 januari 2023

Regionale toerustingsavonden Bij de hand: Leidinggeven als een gids

Een goede zondagsschoolleidinggevende wijst de kinderen niet alleen de juiste richting door het leven. Nee, hij of zij gaat als een gids met de kinderen mee op pad. De kleintjes aan de hand. Zo gaan kind en opvoeder samen op reis, op weg naar de eindbestemming.

Hoe zie jij jouw rol als zondagsschoolleidinggevende? Lukt het je om te gidsen? Je bent van harte welkom op een van de regionale toerustingsbijeenkomsten om hierover samen na te denken.

En natuurlijk gaan we niet alleen op een stoel zitten denken. Want zondagsschoolwerk leer je in de praktijk. Daarom gaan we deze avonden ook praktisch aan de slag met actieve werkvormen. Zorg dat je erbij bent.

Het programma van de avonden ziet er als volgt uit:

19.30-19.45: Inloop
19.45-20.00: Welkom en opening
20.00-20.30: Eerste gedeelte interactieve toerusting
20.30-20.55: Pauze met koffie en thee en inkijken materialen
20.55-21.30: Tweede gedeelte interactieve toerusting
21.30-21.45: Afsluiting en hapje/drankje

De avonden worden geleid door Dieneke Blok, zondagsschoolwerker van de Hervormde Zondagsscholenbond.

Data en locaties
De avonden worden D.V. gehouden op de volgende data en locaties:

Woensdag 1 maart - Nieuwerkerk aan den IJssel (Bermweg 34)
Woensdag 22 maart - Wijk en Aalburg (Engelsestoof 1)
Maandag 3 april - Nijkerk (Henri Nouwenstraat 14)
Maandag 17 april - Genemuiden (Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51)

Aanmelden
Graag aanmelden voor deze avonden via het formulier in de agenda. De avonden zijn gratis bij te wonen.