Op bezoek in Kenia, Ds. Donselaar en Bart Mostert

De laatste actuele foto's uit Kenia

Enige tijd heeft onze zondagsscholenbond actie gevoerd voor een project voor kinderen in Kenia (Nairobi), in Kawangaware. Daar is in de afgelopen jaren een nieuwe gemeente ontstaan (Reformed Church of East Africa). In deze wijk is nauwelijks schoon drinkwater en veel mensen leven met HIV/aids. Zoals in zoveel sloppenwijken zijn er in Kawangware wel scholen, maar die zijn overvol. En er komen steeds meer kinderen naar deze kerk. Iedere week is er zondagsschool, er is kinderopvang en een gedeeltelijke basisschool. De beschikbare ruimte is echter veel te klein. Er is dringend behoefte aan extra klaslokalen. Daarvoor heeft de bond actie gevoerd. En nu wordt op D.V. zondag 24 februari in een kerkdienst aandacht gegeven aan de opening van deze lokalen voor de zondagsschool. Afgelopen Donderdag zijn Ds N. Donselaar en hoofdbestuurslid dhr. B. Mostert naar Kawangware te gaan, om namens onze zondagsscholenbond bij deze kerkdienst aanwezig te zijn. Bijgaand een aantal foto's die we net ontvingen uit Kenia!

Klik hier voor de Actiepagina