Nieuwe materialen!

In de afgelopen maanden hebben we van diverse leidinggevenden vragen gekregen naar de mogelijkheden van nieuwe materialen om uit te delen aan kinderen die op de zondagsschool zitten.

Of aan kinderen die er nog niet op zitten. Ook is de vraag gesteld naar ondersteunende materialen (Bijbelse platen) voor bij de vertelling die de geschiedenis ondersteunen.
Maar ook mooie boekje om te geven bij verjaardagen van de kinderen, einde van het jaar bijeenkomst e.d.

Met deze vraag zijn we aan het werk gegaan en wij denken een passende oplossing voor deze vragen te kunnen bieden tegen een betaalbare prijs. Want dat is ook een reactie die we kregen het moet niet te duur zijn.
Nieuw beloningsmateriaal dus. We noemen deze nieuwe serie materialen 'van kind tot kind' n.a.v. Psalm 78 vers 3
En deels materiaal wat ook als vervanging kan dienen van de roosteralbums.

Wat hebben we ontwikkeld:

  • Diverse Bijbelse boekjes rondom personen, geschiedenissen met een korte samenvatting van het verhaal en diverse platen die bij het verhaal passen.

  • Bovenstaande boekjes hebben we nu ook met 4 pagina's puzzels en kleurplaten.


Al deze materialen worden op bestelling gemaakt in kleur op stevig papier. De eerste kennismaking met het materiaal door de streekbesturen was heel positief.

Ook hebben we gekeken naar materiaal om kinderen te werven voor de zondagsschool. Daar zijn twee nieuwe boekjes uit gekomen met ondersteunend materiaal (bladwijzer, kaart) Klik hier om brochure te bekijken

Direct meenemen op de Jaarvergadering in Putten D.V. 7 juni?
Dat kan natuurlijk, maar dan wel graag van te voren bestellen via de website. We zorgen dan dat uw bestelling gereed ligt.

Ook is het mogelijk om op de jaarvergadering het materiaal te bekijken en te bestellen, de factuur met verzendkosten wordt dan met de bestelling meegestuurd.

Klik hier om de brochure met nieuwe materialen te openen

Gerelateerde producten:

Terug

Deel deze pagina: