Kind & Evangelie 75 jaar Jubileum-Start nummer september

Speciaal jubileumnummer wat ook gebruikt kan worden als start van het nieuwe seizoen 21/22. Mooi om te gebruiken als uitnodiging voor het nieuwe seizoen voor alle kinderen van de gemeente

Kind & Evangelie 75 jaar

Na de Tweede Wereldoorlog werd er binnen het hoofdbestuur gesproken over een eigen blad voor de kinderen van de hervormde zondagsscholen. Het eerste nummer verscheen in november 1946, in zwart-wit. Dit jaar bestaat ons blad Kind & Evangelie dus 75 jaar.
Inmiddels zijn er al veel nummers verschenen en ziet het blad er heel anders uit: kleurig en fleurig en gericht op de kinderen van 2021. Jarenlang stond er elke maand een lange lijst met namen van kinderen die hun verjaardag vierden. Nu proberen we met andere rubrieken de aandacht van de kinderen te trekken en het blad aantrekkelijk te maken.

Startnummer nieuwe seizoen!

Ter gelegenheid van dit jubileum komt er in september een speciaal feestnummer uit. Wat ook gebruikt kan worden als startnummer voor het nieuwe seizoen. In dit speciale nummer lees je over twee vriendinnen die al meer dan 60 jaar penvriendinnen zijn. Ze hebben elkaar gevonden via een oproepje in ons mooie blad. Er is veel veranderd door de jaren heen, maar nog steeds staat er elke maand een Bijbelverhaal in. In elke nummer staan ook twee (voorlees)verhalen, en de kinderen kunnen ook volop knutselen en puzzelen. Na al die jaren bestaat de ‘brievenbus’ ook nog steeds.

Het feestnummer, met oude maar ook veel hedendaagse verhalen, kunt u bestellen tot 1 september 2021. Dit speciale nummer is te bestellen voor € 0,95. Misschien hebt u het blad vroeger zelf gelezen. Dan is het toch leuk om het uw kinderen of kleinkinderen cadeau te geven?

Kind & Evangelie is hét blad voor de zondagsschoolkinderen. Wat is er mooier dan dat elk kind dat de zondagsschool bezoekt elke maand dit blad krijgt!
Bestel dit nummer en deel hem uit op de zondagsschool. U kunt natuurlijk ook een abonnement nemen voor de kinderen van uw zondagsschool. Vraag via redactie@kindenevangelie.nl naar de mogelijkheden en de prijs.
Direct abonnement nemen kan via deze link

Jaarabonnement Kind & Evangelie

Start/Jubileum nummer September 2021

KenE1987.jpg

Gerelateerde producten:

Terug

Deel deze pagina: