Kadercursussen leidinggevenden zondagsschool

Wilt u de leidinggevenden op uw zondagsschool toerusten of als streek hiervoor een kadercursus organiseren, dan helpen wij u graag.

Wilt u de leidinggevenden op uw zondagsschool toerusten of als streek hiervoor een kadercursus organiseren, dan helpen wij u graag. Binnen de kadercursussen worden praktische handreikingen gedaan voor de voorbereiding van een vertelling, het houden van een vertelling, hoe u orde en rust kunt bevorderen in uw groep, welke werkvormen u kunt gebruiken na uw vertelling. Het is ook mogelijk dat de cursusleider op aanvraag van de cursisten andere onderwerpen behandelt. De kadercursus wordt gegeven over 4 avonden.

Het kan voor nieuwe leidinggevenden een enorme verrijking zijn om eerst deze cursus te volgen. Dat geldt overigens ook wanneer de leiding jarenlange ervaring heeft.

 

Indien u een kadercursus wilt starten in uw omgeving neemt u contact op met L.M. van der Kolk via LvdKolk@solcon.nl of 0342-401405.

In overleg wordt dan gekeken of er meerdere zondagsscholen aan kunnen sluiten. We streven naar minimaal 10 deelnemers.

Wanneer er voldoende cursisten zijn, zal e.e.a. als volgt geregeld worden:

* De coördinator regelt een cursusleider en de kadercursusmappen. Deze kadercursusmappen kosten € 10,- per cursist. De betaling dient contant plaats te vinden op de eerste cursusavond aan de cursusleider.

* De organiserende zondagsschool regelt de locatie en koffie/thee.

* De reiskosten van de cursusleider worden betaald door de deelnemende zondagsscholen (€ 0,19 per km).

* De zondagsscholenbond betaalt de cursusleider.

 

D.V. september/oktober 2017 start er een kadercursus in de buurt van Groot-Ammers.

Gerelateerde producten:

Terug

Deel deze pagina: