Ga je mee naar de kerk?

Vanaf deze week versturen we in samenwerking met Evangeliestek zo’n 12.000 exemplaren van het blad Kits naar kinderen van zondagsscholen in heel Nederland

Vanaf deze week versturen we in samenwerking met Evangeliestek zo’n 12.000 exemplaren van het blad Kits naar kinderen van zondagsscholen in heel Nederland. Thema: Ga je mee naar de kerk? In deze Kits worden in woord en beeld allerlei aspecten van de eredienst uitgelegd. Zo lezen kinderen waarom de preek zo belangrijk is en hoe de dominee die voorbereidt. Ook worden er tips gegeven die helpen bij het luisteren naar de preek. En hoe ziet een kerkdienst er in het buitenland uit?

Nieuwsgierig geworden maar krijg je Kits niet via zondagsschool of abonnement? Exemplaren zijn te bestellen via www.evangeliestek.nl/kits(zolang de voorraad strekt). De digitale versie is hier ook te bekijken.

Evangeliestek en onze bond hebben de handen ineen geslagen met Kits om dit belangrijke thema dicht bij het kinderhart te brengen.
Mooi hoe de evaring met het maken van kinderbladen zo kan worden benut voor heel veel kinderen in Nederland.