Rooster en verwerkingsboekjes

De bond van Hervormde Zondagsscholen geeft in eigen beheer jaarlijks rooster- en verwerkingsboekjes uit.

Roosters
Deze roosterboekjes zijn verkrijgbaar voor de verschillende leeftijdsgroepen. En hebben een bij de leeftijd passende moeilijkheidsgraad. De A6 middenbouw roostersboekjes hebben geen groep 3-4 en groep 5-6 variant. Er zit geen verschil in de lengte van de te leren tekst en de psalm. Naast de naam van het verhaal is ook het Schriftgedeelte (we hebben versies met Statenvertaling en Herziene Statenvertaling) uit de bijbel opgenomen. Ook is de leren kerntekst en psalm passend bij het verhaal opgenomen. Het rooster is persoonlijk eigendom van de zondagsschoolkinderen en de kinderen kunnen dus ook hun eigen naam in het rooster schrijven. In het rooster zijn diverse Bijbelse plaatje en landkaarten opgenomen.

Verwerkingsboekjes
Deze verwerkingsboekjes lopen gelijk met het rooster wat de vertelstof betreft. In eigen beheer verzorgt de bond van Hervormde Zondagsscholen deze werkboekjes. De boekjes zijn afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen. De werkboekjes zijn persoonlijk eigendom van de zondagsschoolkinderen en de kinderen kunnen dus ook hun eigen naam op het boekje schrijven.

Twee keer per jaar verschijnen deze boekjes. (augustus t/m januari en februari t/m juli).

Voor 10-12 jaar: tekeningen, vragen puzzels en opdrachten, bovenbouw, Kinder- basiscatechese

Voor 6-9 jaar: eenvoudige opdrachten en puzzels Middenbouw groep 5-6

Voor 6-9 jaar: tekeningen, eenvoudige opdrachten en puzzels Middenbouw groep 3-4

Voor 4-5 jaar: tekeningen, eenvoudige opdrachten onderbouw

Antwoorden

Hieronder vind je de antwoorden van de verwerkingen voor de gehele methode. De antwoorden zijn per jaarrooster/tabblad verzameld voor zowel SV als HSV.
Klik hier om direct te openen

Gerelateerde producten:

Deel deze pagina: