Bid- en dankdag

Op deze pagina vindt u de materialen om te gebruiken rondom Bid- en dankdag

Steeds meer gemeenten geven tijdens de biddagdienst de kinderen een exemplaar mee van het blad Kind & Evangelie.
In dit blad staat een Bijbelverhaal, een vrij verhaal om (voor) te lezen en er zijn diverse pagina's met puzzels en andere verwerkingen.
Kortom een verantwoord en actueel blad. Wat ook uitgedeeld kan worden aan de basisschoolkinderen die misschien niet zo frequent de kerk bezoeken.
Wij ontvangen uw bestelling graag vóór 1 maart 2021

Het centrale bijbelgedeelte is Nehemia 2. Dit gedeelte gaat over de biddende bouwer Nehemia.
De geschiedenis van Nehemia laat zien hoe kinderen - vanuit het vertrouwen op God- Biddend mogen bouwen. Bouwen aan hun schoolwerk ('arbeid') en bouwen aan Gods Koninkrijk (die dingen doen, die voor God belangrijk zijn).

Meer info klik hier

Klik hier om kerkboekje te downloaden

Klik hier om het themanummer van OPvoedingsbron over in gebed te bestellen of te downloaden

Gebed Het onze Vader