19-11-2019

Toerustingsbijeenkomst streek Rotterdam in Abbenbroek

Thema: Geloofsopvoeding en het werk van de zondagsschool

Tijdens deze toerustingsavond zal Kees Codée het thema "Geloofsopvoeding en het werk van de zondagsschool" bij ons inleiden en met ons in gesprek gaan over dit onderwerp

 

Aan de zondagsschoolleiding,

 Na een lange stilte zijn wij verheugt jullie te mogen uitnodigen voor een toerustingsbijeenkomst voor leidinggevenden van de streek Rotterdam, welke gehouden zal worden op D.V. 19-11-2019 te Klaaswaal. Adres Kerkstraat 18, 3286 AK in Klaaswaal.

 Het thema van deze avond is: geloofsopvoeding en de rol van de zondagsschool hierin. Kees Codée zal de avond verzorgen.

 De bijeenkomst begint weer om half 8, dit om het niet te laat te maken voor degenen die na afloop nog een eind moeten reizen.

Wil je deze uitnodiging verder verspreiden onder de leidinggevenden van jullie zondagsschool?

 Na twaalf jaar voorzitterschap zal Edwin Stolk afscheid van ons nemen. Wij danken hem voor zijn leiderschap en wensen hem samen met zijn gezin Gods Zegen toe!

 Wij willen jullie vragen om na te denken of dat deze mooie taak iets voor U/Jou is?

Ook de vacature staat open voor secretaresse of penningmeester. Het is geen grote taak, 2 toerustingsavonden per jaar, en 2 vergaderingen na de toerustingsavond, maar wel heel belangrijk om dit mooie werk door te laten gaan en elkaar zo te mogen ontmoeten en bemoedigen in het mooie zondagsschool werk!

 Wanneer jullie zondagsschool de bijeenkomst niet kan bezoeken, willen jullie je dan afmelden zodat wij ook inzage hebben in de redenen waarom zondagsscholen niet komen.

  

Hartelijke groeten,

Willy de Reus

 

Gerelateerde producten:

Terug

Deel deze pagina: