03-10-2019

Toerustingsbijeenkomst Streek Gouda te Nieuwerkerk aan den IJssel

"Orde in de groep’ Spreker op de toerustingsavond is dhr. L. (Leo) van de Kolk, lid van het Hoofdbestuur van de Zondagsscholenbond en tevens verbonden als auteur aan het blad voor leidinggevenden.

Beste leidinggevenden,

‘Vond jij de kinderen ook zo druk?’ ‘Ik had het gevoel dat ik geen grip op de groep had’. Mogelijk herkent u dit. Wat is het belangrijk dat er orde en rust in de groep is, zodat het Woord gezaaid kan worden. Graag denken we samen met leidinggevenden van zondagsscholen op een toerustingsavond hierover na.

‘Orde in de groep’

D.V. donderdag 3 oktober a.s.

Wijkgebouw ‘De Vluchtheuvel’, Kerkgang 2, Nieuwerkerk aan den IJssel

Er is koffie / thee vanaf 19.30 uur en we beginnen om 19.45 uur

Wilt u deze avond onder de aandacht brengen van de leidinggevenden van uw zondagsschool? Laat weten als u de uitnodiging liever per email ontvangt! Als de uitnodiging niet aan de juiste persoon is geadresseerd, ook graag even bericht. Dan passen we dit aan in de administratie.

Graag wijzen we u erop dat het mogelijk is een cursus aan te vragen (zie ook de website). Als er plaatselijk te weinig deelnemers voor zijn, is het ook mogelijk met zondagsscholen binnen de streek een cursus te volgen.

We wensen u dit nieuwe seizoen veel vreugde en bovenal Gods zegen toe op het werk op de zondagsschool en we hopen u te ontmoeten D.V. 3 oktober a.s.!

Met vriendelijke groet,

Streekbestuur Gouda