11-10-2018

Toerustingsavond streek Gouda in Waddinxveen

Thema: Wat bid je met een kind? Hoe leer je een kind bidden?

Uitnodiging thema-avond streek Gouda

Je kijkt nog even rond. De handen van de kinderen zijn samengevouwen. ‘Doe jij ook je ogen dicht?’ Het wordt eerbiedig stil. Om in de stilte te kunnen spreken tot God, voordat Zijn Woord tot de kinderen komt. Graag denken we samen met leidinggevenden van zondagsscholen op een toerustingsavond na over het thema:

‘Bidden met kinderen’

Tijdens deze toerustingsavond denken we onder leiding van Kees Ritmeester, opleidingsmanager van de Driestar hogeschool, na over het gebed. Wat bid je met een kind? Hoe leer je een kind bidden? Welk voorbeeld geef je als leidinggevende?

D.V. donderdag 11 oktober a.s.

‘Het Anker’, zaal bij de Brugkerk, Kerkweg 232, Waddinxveen

Er is koffie / thee vanaf 19.30 uur en we beginnen om 19.45 uur

Op deze avond nemen we tevens afscheid van Wim van der Hoog, die jarenlang voorzitter van het streekbestuur is geweest. Na afloop is er daarom gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje afscheid van hem te nemen.

We zien er naar uit u en jullie weer te ontmoeten!

Bestuursleden Streek Gouda