27-01-2018

Interkerkelijke toerustingsdagen 'Ik zie jou!' te Urk

Driestar Educatief, het LCJ en het HJW organiseren D.V. 20 en 27 januari 2018 twee interkerkelijke toerustingsdagen voor álle ambtsdragers, kinderwerkers en leidinggevenden. Onze bond is betrokken bij de organisatie van de workshops

Tijdens de toerustingsdagen willen we alle leidinggevenden en ambtsdragers bemoedigen, inspireren en motiveren om heel bewust oog te hebben voor de kinderen en jongeren van hun gemeente. De Heere Zelf heeft de Tien Geboden samengevat in het grote gebod Hem lief te hebben boven alles en de naaste als onszelf. Voor die grote opdracht is bij Hem moed, geloof, kracht, wijsheid en liefde te krijgen!

• Zaterdag 27 januari 2018 op Urk (Ichthus Hof) van 15:45-20:30 uur

De dag in Gouda is bedoeld voor kinderwerkers, leidinggevenden en (jeugd)ambtsdragers die meer richting het zuiden wonen, de dag op Urk is bedoeld voor de kinderwerkers, leidinggevenden en (jeugd)ambtsdragers in het noorden van het land. Beide dagen is het programma hetzelfde.

Tijdens de toerustingsdagen zal er een hoofdlezing en twee workshopsrondes gehouden worden, waarbij elke leidinggevende kan kiezen uit 10 verschillende workshops. Door vooraf via de website in te schrijven kan je je aanmelden voor een workshop. Naast de lezing en de workshops is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten, met elkaar te zingen, ervaringen uit te wisselen en gezellig samen te eten.

De toerustingsdagen kosten voor elke leidinggevende en (jeugd)ambtsdrager 15 euro (inclusief maaltijd). Meld je alsjeblieft wel van te voren aan via het aanmeldingsformulier!

We hopen jullie te ontmoeten!