Bondsbureau

Contactgegevens van ons Hervormd Bondsbureau

De bond van Hervormde Zondagsscholen maakt gebruik van de diensten van het Bondsbureau in Nijkerk. Het Bondsbureau verzorgt o.a. de administratie van Onze Hervormde Zondagsschool en Kind en Evangelie. Ook kunt u via het Bondsbureau alle materialen bestellen voor het zondagsschoolwerk. Het Bondsbureau is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 11.30 uur. Bezoek op afspraak..

Hervormd Bondsbureau
Beatrixstraat 20a
3862 DB Nijkerk
Telefoon: 033-245 66 99
e-mail: Bondsbureau@filternet.nl
Rabobank: NL27 RABO 0377 8716 05

Ons gironummer voor de jaarlijkse actie van de zondagsscholen is:
NL14 INGB 0000 4158 98
t.n.v. Stichting Hervormd Bondsbureau
inzake actienr. Zondagsscholen,
Beatrixstraat 20a, 3862 DB Nijkerk (Gld.)

Bestellen gaat heel eenvoudig:

1. U plaatst de uitgave(n) naar uw keuze in uw winkelmandje;

2. Vervolgens klikt u op 'verder met bestellen' om de inhoud van uw winkelmandje te bekijken en indien nodig de aantallen aan te passen;

3. Vervolgens kunt u uw adresgegevens invullen; u heeft in deze stap ook de mogelijkheid om een account aan te maken, zodat een volgende keer uw adresgegevens automatisch geladen worden bij het inloggen (dit kan bovenin de website, naast het winkelmandje);

4. Na het afronden van de bestelling, krijgt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Klik hier om direct naar de bestelfunctie te gaan

Klik hier om de laatste materiaalcatalogus te downloaden

Streken
Hieronder vindt u ook een overzicht van de streken met de aangesloten zondagsscholen. En het formulier voor het aanvragen van subsidie voor vergaderingen georganiseerd door de streken.

Overzicht van de streken die aangesloten zijn bij onze bond

Contactpersonen uit het hoofdbestuur per streek

Jaarplan voor de streken voor financiele ondersteuning vanuit landelijke bestuur